Kontakta Takexperter

Kontakta Takexperter

Varmt välkommen att kontakta oss på Takexperter, vår engagerade personal finns alltid till hands för att besvara dina frågor!


Vill du veta mer om vår offerttjänst, din förfrågan eller ditt kommande takbyte? Tveka inte på att ringa oss eller maila oss direkt. Vi tror på hög service och arbetar aktivt för att du ska få en snabb återkoppling.

Våra öppettider är:

  • Måndag - Fredag, kl. 08:00-17:00
  • Lördag - Söndag, stängt

Under helgen når du oss genom att fylla i vårt formulär, så behandlar vi din fråga direkt på måndag.


Vi söker fler duktiga takföretag!

Som ansluten takläggare till Takexperter får du kontinuerligt in kvalitativa förfrågningar från oss. Tjänsten är perfekt för er som är nystartade, vill växa och öka omsättningen eller i dagsläget har sämre digital närvaro. Vi sköter all marknadsföring och ser till att matcha inkommande förfrågningar med era tjänster och arbetsområde.

Vi som driver Takexperter heter Smartproduktion Sverige AB. Hör av er till oss redan idag, så berättar vi mer och tittar på lösningar som kan passa just erat takföretag!  

Få upp till 5 offerter från granskade takläggare

Fyll i vårt enkla formulär för att få offerter från upp till fem stycken granskade takläggare. Inkludera gärna en beskrivning för fler och bättre svar. Offerterna du får är helt kostnadsfria och endast från kvalitetsgranskade takläggare - så att du kan känna dig trygg!

Nöjda kunder är A och O för oss på Takexperter

E
Vi ska lägga om taket nu till sommaren och genom Takexperter fick vi flera offerter. Vi har nu valt en takläggare och ser fram emot projektstart. Stort tack för smidig tjänst!!
Emil Danielsson
B
Fick hjälp med offerter för att måla om taket. Tack för bra service, vi är nöjda!
Bertil Eriksson
F
Supertack för all hjälp, toppen att ni kollade med oss att vi faktiskt fått offerter! Nu är vi i full gång med vårt takbyte!
Fredrika Lindström