Om Takexperter

Om Takexperter

Vad roligt att du vill veta mer om oss på Takexperter! För oss är varje förfrågan viktiga och vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få den hjälp du förtjänar.

Oavsett om du vill göra ett takbyte eller vill ha hjälp att kontrollera skicket på ditt tak kan du skicka in din förfrågan till oss. Vi behandlar alla förfrågningar efter nedan arbetsprocess: 

  1. Vi granskar förfrågan manuellt
    Vi granskar vad du önskar hjälp med och väljer ut lämpliga företag som erbjuder efterfrågad tjänst i ditt närområde.
  2. Vi skickar ut förfrågan
    Våra utvalda och granskade takläggare mottar din förfrågan och kontaktar dig direkt. 
  3. Vi följer upp och ser att du fått hjälp
    Vi ringer eller mailar dig för att se så du fått kontakt och offert. Om du inte hört något från en takläggare kan vi påminna dem eller titta efter andra alternativ.

Om du har några frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss, så hjälper vi dig! 


Vi som skapat och driver Takexperter

Takexperter är grundat och drivs av oss på Smartproduktion Sverige AB. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med leadsgenerering för takläggare och många av våra anställda kommer dessutom direkt från takbranschen. Med Takexperter hjälper vi personer som söker seriösa takläggare, och samtidigt genererar vi kvalitativa förfrågningar till företag som tar yrket på allvar. 

Smartproduktions tjänster

Få upp till 5 offerter från granskade takläggare

Fyll i vårt enkla formulär för att få offerter från upp till fem stycken granskade takläggare. Inkludera gärna en beskrivning för fler och bättre svar. Offerterna du får är helt kostnadsfria och endast från kvalitetsgranskade takläggare - så att du kan känna dig trygg!

Få upp till 5 offerter från granskade takläggare

Få kostnadsfria offerter

Här hittar du oss på webben