Varför använda Takexperter?

Det finns många goda anledningar att använda Takexperter när du ska anlita en takläggare. På den här sidan förklarar vi fördelarna med vår tjänst, svarar på vanliga frågor samt information om våra vägledande artiklar om takomläggning.


Fyra fördelar med vår offerttjänst


1. Du spara tid & energi

Istället för att själv leta upp, ringa och maila runt till takläggare gör vi på Takexperter det arbetet åt dig. När du skickar in din offertförfrågan ser vi till att matcha ditt behov med aktiva takläggare i ditt närområde. De kontaktar sedan dig för vidare dialog och offertlämning. På så vis spar du både tid och energi!

2. Jämför upp till 5 offerter

För vissa är det viktigt att arbetet blir gjort inom en snar framtid, och då är det kanske primärt tiden som styr vilken offert man väljer, medans för andra är priset den avgörande faktorn. Genom vår offerttjänst får du upp till 5 offerter från olika takläggare. Dessa kan du i lugn och ro jämföra för att hitta det alternativ som passar bäst för dig. 

3. Tryggt och säkert

Du kan känna dig trygg med offerterna som kommer via oss, då vi har kvalitetsgranskat allt anslutna takföretag. Genom granskningen stämmer vi av att företaget har god ekonomi, F-skattsedel samt arbetar enligt rådande branschregler och lagar. 

Offerterna du får från takläggare via oss är alltid kostnadsfria och utan köptvång. Du har alltså rätt att tacka nej till samtliga och det kostar dig inget. Det ser vi som en viktig trygghet. 

4. Hög service

Vi tror på hög service och finns här för dig om du har några frågor längst vägen. Du når oss genom formuläret här på sidan, mail eller telefon. Är det en specifik fråga kopplat till tak, ser vi till att stämma av med våra takexperter och återkopplar sedan till dig. Välkommen att kontakta oss redan idag! 


Vanliga frågor om Takexperter

 • Kostar tjänsten något?
  Nej, att skicka in en offertförfrågan kostar ingenting. Även offerterna du får från takläggare är helt kostnadsfria.
 • Hur lång tid tar det att få svar?
  Vanligtvis tar det 24-48 timmar. Det beror dock på vilket landskap du befinner dig i samt om det är högsäsong för takläggarna och de då har mer att göra. 
 • Måste jag välja en av offerterna jag mottar?
  Nej, tjänsten är utan köpkrav och känns ingen av offerterna bra kan du självfallet tacka nej till samtliga.
 • Får jag offert direkt?
  Det beror omfattningen på ditt projekt. Ofta kan du få ett indikationspris redan i första skedet, men för att kunna ge en skräddarsydd offert brukar takläggarna vilja komma ut och göra en kontroll på plats. 
 • Vem kan använda Takexperter?
  Kortfattat alla som söker hjälp med ett takprojekt. Våra anslutna företag arbetar mot privatpersoner så väl som företag och bostadsrättsföreningar. 

Du hittar fler vanliga frågor och svar härInformativa artiklar här på hemsidan

Takexperter har vi samlat flera informativa artiklar för att hjälpa dig med ditt nästa takprojekt. Vissa artiklar är är tips på olika takbeklädnader, medans andra beskriver hur arbetsprocessen vid ett takbyte går till. Du hittar alla artiklarna här - trevlig läsning! 

Få upp till 5 offerter från granskade takläggare

Fyll i vårt enkla formulär för att få offerter från upp till fem stycken granskade takläggare. Inkludera gärna en beskrivning för fler och bättre svar. Offerterna du får är helt kostnadsfria och endast från kvalitetsgranskade takläggare - så att du kan känna dig trygg!