Behöver du hjälp med takläggning? Jämför offerter hos oss!

När du ska lägga om ditt tak är det bra att ta in offert för din takläggning från flera företag. Då kan du jämföra offerter för att hitta det företag som kan erbjuda dig den mest förmånligaste lösningen för ditt takbyte. Här kan du läsa mer om att jämföra offerter.

Läcker ditt tak in vatten eller har det kommit in fukt på vinden så är ditt tak antingen skadat eller så har takets livslängd uppnåtts så att det inte längre håller tätt. När taket väl har börjat släppa igenom vatten eller fukt så är det vanligtvis inte lönsamt att försöka laga taket utan istället så är det bättre att byta ut taket mot en ny takbeklädnad.

 

När du ska genomföra en takläggning

Att byta tak kostar en hel del pengar och därför är det viktigt att den är genomtänkt och välplanerad så att du får ut mesta möjliga av din investering. Om din fastighet ligger i ett tätbebyggt område har du förmodligen inte så mycket valmöjligheter än att välja samma typ av takbeklädnad i samma färg. Att ändra takbeklädnad kräver bygglov i många fall, vilket du kan ansöka om hos kommunens byggnadsnämnd.

 

Ta in offert för din takläggning

För att du ska hitta det takföretag som kan erbjuda dig den bästa lösningen och ett bra pris då du ska lägga tak ska du alltid ta in offert för din takläggning från flera företag. Hos exempelvis oss på Takexperter kan du göra en kostnadsfri offertförfrågan och få offerter från upp till fem stycken kontrollerade takföretag i ditt närområde. Genom att du får flera offerter för din takläggning kan du enkelt jämföra offerter.

 

Få fri rådgivning i samband med hembesök

I samband med att du gör en gratis beställning av offerter hos Takexperter kommer de företag som vill lämna en offert för din takläggning att vilja göra ett hembesök. Detta så att företagen kan inspektera ditt tak, se vilka förutsättningar som råder på platsen men även diskutera om du har några speciella önskemål. Vid dessa hembesök har du möjlighet att ställa frågor och få konsultation kring material. Hembesök i samband med att du vill få en offert för att byta tak är kostnadsfria.

 

Jämföra offerter för en takläggning

När du ska jämföra offerter är det viktigt att de som lägger offerter får samma underlag så att du får offerter som är jämförbara. Det du främst bör jämföra är vad som ingår i priset, leveransvillkor, betalningsvillkor, garantiåtaganden och förstås priserna. Det kanske inte alltid är det lägsta priset som är det bästa alternativet om du exempelvis får mer levererat eller bättre garantiåtaganden hos ett annat företag som är lite dyrare. Dock är detta något som du får beakta då du jämför offerter för din takläggning.

 

Beställ offert för din takläggning hos oss på Takexperter

Takexperter är en webbsajt som vänder sig till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som planerar att byta tak. Här finner du all information som du behöver inför att du ska beställa en offert för din takläggning. Hos Takexperter kan du göra en kostnadsfri offertförfrågan och få offerter från upp till fem stycken kvalitetsgranskade takföretag på din ort. Eftersom samtliga företag får samma offertunderlag kan du sedan enkelt jämföra offerter för din takläggning så att du kan hitta den bästa leverantören.

 

Eftersom vi redan har granskat alla företag som erbjuder offerter genom Takexperter så kan du vara trygg med att de uppfyller alla de krav som ska ställas på ett seriöst takföretag. 

Få upp till 5 offerter från granskade takläggare

Fyll i vårt enkla formulär för att få offerter från upp till fem stycken granskade takläggare. Inkludera gärna en beskrivning för fler och bättre svar. Offerterna du får är helt kostnadsfria och endast från kvalitetsgranskade takläggare - så att du kan känna dig trygg!